حوزهژورنالیسمیادداشت‌های مهم

مجلات آنلاین حوزوی

بررسی رسانه‌های آنلاین حوزوی، در حقیقت بررسی تمامی بنیه‌ی رسانه‌ای حوزه‌هاست. تنها رسانه‌ی «غیرآنلاین»، «حضوری»، «مستقیم و بدون واسطه‌ی فن‌آوریِ» حوزه‌ها، رسانه‌ی «سنتی» منبر است.

Ghomnameh-Logo-2

تنها رسانه‌ٔ «غیرآنلاین»، «حضوری»، «مستقیم و بدون واسطهٔ فن‌آوری» حوزه‌ها، رسانه «سنتی» منبر است در مسجد‌ها و دیگر گردهمایی‌های مذهبی هم‌سان.

دیگر رسانه‌های حوزوی را می‌توان آنلاین دانست؛ از آن ‌جمله، پایگاه‌های اندیشکده‌ها، پژوهشگاه‌ها، دانشنامه‌ها، کتابخانه‌ها، مدرسه‌های علمیه، کانون‌های فرهنگی، تمامی مجله‌های علمی و پژوهشی و حوزوی، دفاتر مراجع تقلید، وب‌سایت‌های پرشمار شخصی و…

بررسی رسانه‌های آنلاین حوزوی، در حقیقت بررسی تمامی بنیه رسانه‌ای حوزه‌هاست و می‌توان دیگر پایگاه‌های پرمخاطب، ویژه کارهای حوزوی را نیز در دیگر مذهب‌ها و سرزمین‌های فکری و اندیشِگی به این فهرست افزود چون: دایره المعارف فقه اسلامی چاپ کویت و…

بازشناساندن مرزها و ویژگی‌های رسانه حوزوی نیز می‌تواند این فهرست را بهینه کند.

در هر حال، این معرفی کوتاه از رسانه‌های آنلاین حوزوی مقدمه است. نگاه ما در قم‌نامه در این یادداشت، پرداختن به سایت‌هایی است که قالب مجله دارند و دارای سردبیری مخصوص مجله هستند. به همین دلیل از بسیاری از پایگاه‌های اطلاعاتی پر و پیمان گذشتیم. در یادداشت‌هایی دیگر به دیگر رسانه‌های آنلاین حوزوی می‌پردازیم.

در چارچوب نگاهِ «توسعه‌ی شهر قم» و «قم؛ شهری که حرف می‌زند» و «قم؛ شهری که فکر می‌کند» «قم؛ شهری که منتشر می‌کند»، به این فکر می‌کنیم که دیاگرامی از روند فکر در شهر قم ایجاد کنیم و شکلش را بکشیم و رنگش کنیم!

پایگاه اطلاع‌رسانی فقه، حقوق و اقتصاد اسلامی

معرفی این رسانه‌ی آنلاین

مجله‌ی فکری تحلیلی حوزه و روحانیت

معرفی این رسانه‌ی آنلاین

پایگاه خبری تحلیلی دین‌پژوهی

معرفی این رسانه‌ی آنلاین

هفته‌نامه‌ی آنلاین موضوع‌شناسی فقهی
پایگاه تخصصی فقه حکومتی

معرفی این رسانه‌ی آنلاین

ماهنامه‌ی اندیشه‌ی حوزه‌ی علمیه‌ی عصر انقلاب اسلامی

معرفی این رسانه‌ی آنلاین

روایت نشریات حوزوی البته ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا